Zomershopping - Er bloeit iets in Waregem!

De Waregemse handelaar kleurt en kruidt je zomer. Tijdens de Zomershopping geniet je van de gezellige sfeer op de braderie, scoor je geweldige promoties én krijg je een fleurige of kruidige beloning voor jouw lokale aankopen. Er valt bovendien zoveel te beleven in Waregem dat je gerust een weekendje kan spenderen in de paardenstad!

Zomershopping 2024

We zetten onze klanten in de bloemetjes en brengen de zomer op smaak

Vlak voor de zomer halen de Waregemse handelaars nog eens alles uit de kast. Geniet van de gezellige sfeer in het stadscentrum tijdens de braderie op zaterdag- en zondagnamiddag. We zorgen voor leuke animatie, een streepje muziek en een gezellige kermis op de Markt. Maar er valt nog veel meer te beleven in onze paardenstad...

Voor de shoppers ligt er bovendien een fleurige of kruidige verrassing te wachten. Onze handelaars zetten je in de bloemetjes of kruiden je zomer. Haal jouw zaadbommetje met een mix van wilde bloemen of heerlijke kruiden op de Markt of bij een van de animatieteams. Er liggen zo’n 2000 geschenkdoosjes te wachten en je scoort jouw zadenmix op vertoon van je kasticket*.

Feestelijke aftrap van PréCongé

Met de zomershopping trappen we ook PréCongé op gang. Je kan tijdens het zomershoppingweekend een zomercircus in Park Baron Casier of een tentoonstelling bij de Stedelijke Kunstacademie bezoeken. Zaterdagavond is het dan aan onze Rode Duivels om te schitteren op het EK voetbal. In Waregem expo kan je de wedstrijd met duizenden supporters beleven op groot scherm of je kan de wedstrijd gezellig samen becommentariëren in je favoriete horecazaak.

En natuurlijk mogen ook paarden niet ontbreken. Zaterdag kan je op de Gaverbeekhippodroom genieten van een animatiedag rond de drafwedstrijden en op zondag kan je in het stadscentrum gracieuze paarden en authentieke koetsen spotten tijdens de Elegantietocht. Op www.waregem.be/preconge vind je meer informatie over al deze activiteiten.

* Enkel geldig voor aankopen op zaterdag of zondag voor een minimale besteding van 25 euro. We delen de doosjes uit van 14.00 tot 18.00 uur of zolang de voorraad strekt.