Pand is vlot bereikbaar, ook tijdens drukke shopping weekends

Of je nu te voet, met de fiets, auto, bus of andere openbaar vervoer komt, winkelcentrum Het Pand is sedert de heropening midden augustus 2022 vlot bereikbaar. Tijdens de vele shopping weekends kan het gezellig druk worden in het hele stadscentrum. Daarom geven we graag enkele mobiliteitstips:

1. Kom met de fiets (of te voet)!

De fiets is bij uitstek het beste vervoermiddel om af zakken naar het Pand en het stadscentrum. Naast de gekende fietsstallingen in het centrum (o.a. parking De Treffer, aan de bibliotheek, Waregem Expo ...) is er het hele openingsweekend ook een bewaakte fietsparking in de ondergrondse parking Het Pand, aan de kant van CC De Schakel. Deze fietsparking is bewaakt van 14.00u. tot 18.00u.

EXTRA: tijdens het openingsweekend kan je eerst shoppen en dan nog genieten van de festiviteiten zonder je om je aankopen te moeten bekommeren. Op het ceremonieplein op de Markt staan er immers GRATIS lockers! Een locker in gebruik nemen kan tussen 14.00u. en 21.00u. Jouw aankopen er terug uithalen kan wel tot 01.00u. 's nachts.

2. Met de wagen

Het kan druk worden, zeker op zondagnamiddag 21 augustus. Een parkeerplaats zoeken in het stadscentrum vermijd je best zo veel mogelijk. Gratis parkeren langs of dichtbij de Ring is de handigste optie, bovendien ben je zo achteraf snel terug op weg. De centrumstraten of het Regenboogpark liggen sowieso op wandelafstand.

Parkeren op straat is betalend tot en met zaterdag, en gratis op zondag. Ook de ondergrondse parking Het Pand, die weer open gaat, is het hele openingsweekend gratis voor iedereen! De andere ondergrondse parking Zuiderpromenade is uiteraard ook steeds beschikbaar, maar blijft betalend.  Alle informatie vind je op www.parkereninwaregem.be.

 

Algemene bereikbaarheid van het winkelcentrum

We lijsten alle mogelijkheden, met een handig kaartje, permanent op via de bereikbaarheidspagina's op deze site. Hieronder vind je al een overzicht.

  • Het Pand is vlot bereikbaar vanaf de Markt, de Zuiderpromenade én de Meersstraat. Voor fietsers zijn er op elk van deze ingangspunten fietsstallingen voorzien.
  • Kom je met de wagen naar Waregem, dan kan je gratis parkeren op de randparkings Expo of Jeugdcentrum. Wil je nog dichter staan? Kies dan voor de (betalende) ondergrondse parkings Zuiderpromenade of Het Pand.
  • De Lijnbus zet je af op slechts 1 minuut wandelen van Het Pand. Stap af aan halte ‘Waregem Markt’ of ‘Waregem Zorgcampus’ en stap het winkelcentrum binnen.
  • Het Pand is makkelijk toegankelijk voor personen met een handicap. Niet alleen zijn er 28 voorbehouden parkeerplaatsen op de 3 dichtste parkings bij het winkelcentrum, er zijn ook 5 liften om in Het Pand te komen.
bereikbaarheid pand