8 juni: outdoor mancave in Het Pand

De perfecte voorbereiding voor Vaderdag? Die beleef je op zaterdag 8 juni samen in Het Pand. Terwijl de papa’s zich uitleven in onze Man Games kan de rest van het gezin op zoek naar het perfecte vaderdaggeschenk. Bij een aankoop vanaf 25 euro beloon je papa meteen met een draai aan het Rad van Fortuin.

Vaderdag in Het Pand
Fun voor het hele gezin… maar vooral voor papa!

Op zaterdag 8 juni beleeft het hele gezin een heerlijke dag in winkelcentrum Het Pand. We zorgen voor muziek en animatie, de papa’s leven zich uit op ludieke activiteiten en we delen leuke gadgets uit aan de papa’s. Van 10.00 tot 18.00 uur kan je met je kasticket (van die dag en voor minstens 25 euro) terecht bij ons Rad van Fortuin. Papa’s maken daar kans op honderden gadgets, waardebonnen of een hapje en een drankje in Het Pand.

Vaderdagpakket voor de sterkste en snelste papa

En natuurlijk mag het altijd iets meer zijn in Het Pand. Naast de leuke activiteiten liggen er nog twee prijzenpakket voor papa’s te wachten in sportwinkel Sportline en racesimulatorcenter Viraco. Je ontvangt aan het Rad van Fortuin een voucher om deel te nemen aan de twee challenges. Bij Sportline wacht je een padelchallenge en bij Viraco kan je racen op het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps. De papa’s met de beste score of de beste tijd, winnen elk een vaderdagpakket ter waarde van 250 euro. Wil je al even opwarmen voor de grote dag? Haal dan nu een frisse padeloutfit bij Sportline of boek je trainingssessie bij Viraco Sim Center!

Nog inspiratie nodig voor vaderdag?

Op zoek naar het geknipte cadeau voor vaderdag? In Het Pand vind je een ruime waaier aan mogelijkheden. Een frisse zomercoupe bij Mo’s Barbershop, nieuwe sneakers van Sportline of een last minute trip via TUI? Je vindt het allemaal in Het Pand, maar misschien ben je wel op zoek naar een unieke ervaring? Trakteer de papa dan eens op een adrenalinerush bij Viraco. Je scheurt er virtueel over bekende circuits zoals Spa-Francorchamps en met een racewagen naar keuze. Ontdek het volledig aanbod in ons winkelcentrum op deze pagina.

Meer weten over de activiteiten en winacties? Je kan hier binnenkort ons wedstrijdreglement raadplegen.