Waregem op Stelten tijdens Lenteshopping

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart geniet je met het hele gezin van kleurrijke animaties en leuke opdrachten in de winkelstraten. Voor alle shoppers en deelnemers ligt een zoete verrassing klaar én je maakt kans op drie hoofdprijzen van onze handelaars.

Lenteshopping - Waregem op stelten

Team van studenten zet Waregem op Stelten

We toveren het stadscentrum tijdens de Lenteshopping op zaterdag 9 en zondag 10 maart om tot een groot circus. Er staan je ludieke activiteiten en spetterende animaties te wachten in de winkelstraten (Holstraat, Stationsstraat, Stormestraat), op de Markt en in Het Pand. Van blikkenwerpen tot ballondarts en van gekke fietsen tot steltenlopers, er is voor ieder wat wils.

De handelaarsvereniging werkt voor dit evenement samen met studenten van Hogeschool Vives. Kom jij het gemotiveerde team van tweedejaars eventmanagement belonen met een bezoekje? Dan zien we je graag tussen 14.00 en 18.00 uur in het stadscentrum. Houd je ogen open want we sturen steltenlopers met een fotograaf op pad!

Zoete beloning en leuke prijzen voor shoppers en deelnemers

Ga langs bij je favoriete handelaar of neem deel aan de ludieke uitdagingen en je gaat sowieso niet met lege handen naar huis. Er ligt voor iedere shopper of deelnemer een zoete beloning te wachten op de Markt en je maakt kans op enkele leuke, lokale prijzen.

Je ontvangt een deelnamekaart in alle deelnemende handelszaken of bij de ludieke uitdagingen in de winkelstraten. Per aankoop of per deelname aan een activiteit ontvang je een stempel. Vervolgens kan je op de markt terecht voor je zoete beloning en kan je deelnemen aan de winactie. Alle activiteiten zijn volledig gratis.