19 augustus 2023
Afbeelding
Het Pand 1 jaar

Het Pand viert straks zijn eerste verjaardag! We trekken exact een jaar na de officiële opening van het vernieuwde Pand opnieuw alle registers open om het winkelcentrum in de bloemetjes te zetten. En wat hoort er allemaal bij een verjaardag? Cadeautjes, piekfijn voor de dag komen, smullen én klinken!

Cadeaus shoppen én winnen (10.00u. tot 18.00u.)

Op zaterdag 19 augustus viert Het Pand zijn eerste verjaardag. Ook de handelaars blazen een eerste kaarsje uit en daar horen cadeaus bij. Spring binnen bij jouw favoriete winkel en ontdek wat zij voor jou in petto hebben. Houd zeker ook de sociale media van Het Pand Waregem in de gaten en mis geen enkele kans op leuke prijzen!

Smullen van lekkere proevertjes (13.00u. tot 18.00u.)

Geen verjaardagsfeest zonder een hapje en een drankje. Aan alle ingangen van Het Pand ontvang je een flyer voor gratis proevertjes. Je kan bij deze handelaars terecht:

  • Bakkerietje: de bekende broodjeszaak trakteert met een mocktail van Mirabel en een leuke attentie.
  • Albert Heijn: stap binnen in de Appie en geniet van een zoet of hartig happie!
  • Mimos: modeboetiek Mimos zorgt voor Braziliaanse vibes met een verfrissende caipirinha.
  • D’Origine: je smultocht eindigt met heerlijke ijspralines van chocolatier D’Origine.

De proevertjes zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Kom dus zeker op tijd naar Het Pand en geniet in alle rust van al dat lekkers!

Modeshow met Miss België (14.00u. tot 17.30u.)

Was jij er vorig jaar ook bij tijdens de officiële opening? Dan herinner je je vast de modeshow doorheen het vernieuwde Pand. Ook dit jaar defileren de kandidates voor Miss België over de catwalk. En dat doen ze met leuke artikelen van onze eigenste handelaars!

Kinderattracties en leuke animatie (13.00u. tot 18.00u.)

Zei daar iemand verjaardagsfeestje? Tuurlijk, want ook de kinderen vieren mee. In een heus kinderdorp leven ze zich uit op enkele leuke attracties of krijgen ze een make-over van een kindergrime. Bovendien loop je misschien wel enkele bekende figuren, een ballonplooier of steltenloper tegen het lijf. Laat dat feestje maar komen!

Klinken én samen vieren! (17.30u. tot 20.00u.)

En natuurlijk heffen we ook samen het glas. Op de centrale plaza in Het Pand kan je terecht bij ’t Peerdeke, Cappuccino I of Pasta Del Pigro terwijl dj De Man van Atlantis voor de feestdeuntjes zorgt. Hef samen met de handelaars het glas en klink samen op de eerste verjaardag van Het Pand!

 

Raadpleeg hier het wedstrijdreglement.