Nu de Waregem Koerse Feesten achter de rug zijn, nadert het najaar met rasse schreden. Maar eerst gaan we herfstshoppen. Tijdens het laatste weekend van september valt er heel wat te beleven in het Waregemse stadscentrum. Laat je verrassen en inspireren tijdens de Herfstshopping 2023!

Braderie tijdens het Weekend van de Klant

In de centrumstraten en in Het Pand verwelkomen onze handelaars je op vrijdag, zaterdag én zondag. Bovendien zorgen we voor muzikale animatie, een kleine kermis op het marktplein en enkele marktkramers. Op zaterdag (wekelijkse markt) en zondag (antiek- en rommelmarkt) zijn er ook activiteiten op het marktplein zelf.

En natuurlijk openen de Waregemse handelaars niet zomaar de deuren. Tijdens het Weekend van de Klant verwennen we je met leuke acties, promoties en verrassingen. Op weekendvandeklant.be ontdek je alle handelaars die deelnemen.

Inspiratie opdoen + shoppen = winnen!?

De Waregemse ondernemers kijken ernaar uit om je te ontvangen, te inspireren en te verrassen. Combineer je het bezoek aan de beurs met een aankoop bij een deelnemende handelaar? Dan maak je kans op een kunstwerk van Denis De Gloire of een bon voor het splinternieuwe Hotel-T in de Stationsstraat.

Deelnemen is zeer eenvoudig. Aan de ingang van de beurs en bij alle deelnemende handelaars liggen flyers klaar. Laat je flyer afstempelen bij de handelaar en op de beurs (je kiest zelf in welke volgorde) om deel te nemen aan de wedstrijd. De afgestempelde flyers kunnen worden ingediend bij de deelnemende handelaars of op de beurs.

Herfstshopping

Zoveel te beleven in Waregem!

  • Fair Fashion pop-up: in het kader van de Week van de Fair Trade organiseert de stadsdienst lokaal mondiaal beleid workshops, een panelgesprek en tentoonstelling (Stormestraat, tegenover Loo’Latthé) meer info >>
  • Pop-up store Kringloopwinkel: de kringloopwinkel keert even terug naar het stadscentrum met een pop up store (Stormestraat, voormalig Saar & Sander)
  • Makermarkt: lokale ondernemers stellen op zaterdag hun producten voor en organiseren workshops (Stationsstraat, Den Hemel) meer info >>
  • Boerenmarkt: op zondag vindt de gekende markt voor ambachten en landbouwproducten opnieuw plaats, voor het eerst in een indoorlocatie (Stationsstraat, De Keyzer Keukens)
  • Iedereen Bouwt: de gekende bouw en verbouwbeurs van Unizo Waregem (Waregem expo) meer info >>
  • Antiek- en rommelmarkt: kom op zondag snuisteren tussen de standjes en laat je verrassen door tweedehandse schatten! (Marktplein)

Gratis shuttle en parking

Op zaterdag en zondag zorgen de Waregemse handelaars voor gratis parking en shuttles om je te verwelkomen op een van de vele hotspots tijdens de Herfstshopping. Zaterdag parkeer je gratis voor Waregem expo en kan je (uitzonderlijk tot 17.00 uur) gratis gebruik maken van de marktbus. Op zondagmiddag staat een thuiswedstrijd van Essevee gepland waardoor het druk wordt rond het stadion en de expohal. Om toch voor gratis parking en een vlotte bereikbaarheid te zorgen kan je gratis parkeren op de Waregemse Hippodroom. De shuttles brengen je van 11.00 tot 17.00 uur over en weer tussen de Hippodroom, Waregem expo en de winkelstraten.